Ett inköp - tre nya rum!! Titta in och berätta vad du tycker!

Som jag berättade igår så köpte jag en stor och färgglad matta på auktion. Det resulterade i att andra mattor fick byta plats och vipps så hade tre rum piffats till, bara med saker jag redan hade hemma :)
 
Bilden nere till höger är en före-bild (hoppas att det syns!! :). Mattan var på tok för liten och möblerna därför hoptryckta. Som du ser ganska blekt. Med nya mattan blev det mer färg och liv och en öppnare möblering. En gammal mässingslampa fick flytta upp från källaren och så lite mer växter och ljus.
 
Sovrummet före
 
Sovrummet efter. Snodde mattan från övre hallen och genast blev det varmare och mysigare. Två pallar som stått undangömda får börja göra lite nytta. Någon gång kommer det bli en lång bänk här, men har inte hittat någon jag gillar än. Jag vet fler som kommer älska pallarna, barnen... nu blir det mycket lättare att komma upp i mammas och pappas säng som är ganska hög! :)
 
Övre hallen innan
 
Övre hallen efter. Mattan från vardagsrummet passade utmärkt både i färg och storlek. Den värmer upp betydligt bättre än den vita som läg där innan. Soffan fick kuddar med mönster och färg och några filtar, betydligt mer inbjudande tycker jag. Växter är viktigt i ett rum så det blev lite fler blommor också!
 
Du fär gärna "Gilla" om du gillar!! :)
 
 

</div
Kamilla
2018-02-12 @ 19:12:59
URL: http://https://kamillaskamera.com/

Så fint du har det.

Svar: tack! 😃
BloggarLisa

Ellen
2018-02-12 @ 19:27:22

Gud va fint!

Svar: Kul, tack! 😃
BloggarLisa

Malin Moen
2018-02-12 @ 20:05:40
URL: http://Www.nouw.com/Moen

Blev verkligen jättefint! :)

Svar: Tack så mycket! 😊
BloggarLisa

Agnes
2018-02-12 @ 20:16:02
URL: http://nouw.com/agnesolofsson

Fint!!

Svar: tack 🙂
BloggarLisa

Hanna Karlsson
2018-02-12 @ 20:20:09
URL: http://hannafialotta.blogg.se/

Vad fint det blev!

Svar: tack 😃
BloggarLisa

Ingalill
2018-02-12 @ 20:21:18
URL: http://www.nouw.com/mammaliivet

Så fint!

Svar: tack !🙂
BloggarLisa
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Bloggarlisa.blogg.se

Hej, välkommen till min blogg! Här kan du se och läsa om inredning, olika projekt hemma från vårt 20-tals hus, kläder jag designar och syr och massa andra skapande-projekt. Det blir lite inlägg om familjelivet, min vardag och såklart massa annat. Jag hoppas att min blogg ska inspirera och roa dig. Hoppas att du gillar det du ser och vill komma tillbaka!

RSS 2.0