Lämna på dagis, "hoppla mamma!"

När jag ska lämna på dagis (eller föris) vill jag att det ska gå så snabbt och smidigt som möjligt. Min lilla stora kan dock tänka sig att leka och greja på vägen... bygga något i snön, åka rutschkana, hoppa i alla vattenpölar, ja du förstår. Har dock några ess i rockärmen. Att bara säga, nej kom nu så går vi in/går vi till bilen fungerar nämligen icke. 
 
MEN, om han får ett uppdrag så funkar det väldigt bra. Tillexempel hjälpa till att bära något eller hjälpa mig komma ihåg att berätta något för fröken osv.
Har jag inget bra uppdrag så brukar det funka med "ridahopplapåmammasrygg".
Om han inte är för trött brukar det också funka att göra ramsor eller en kort visa om det vi ska göra.. men då gäller det att jag inte är allt för trött å seg i huvudet själv! 😄
Är man bara lite kreativ så blir det (oftast, inte alltid!) lättare och roligare, för alla!
 
 

</divNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Bloggarlisa.blogg.se

Hej, välkommen till min blogg! Här kan du se och läsa om inredning, olika projekt hemma från vårt 20-tals hus, kläder jag designar och syr och massa andra skapande-projekt. Det blir lite inlägg om familjelivet, min vardag och såklart massa annat. Jag hoppas att min blogg ska inspirera och roa dig. Hoppas att du gillar det du ser och vill komma tillbaka!

RSS 2.0