FixarFredag

Goddagens, 
Hoppas det är så bra det kan bli med dig. Hur det är med mig? Bara bra tack! 🙂 Hur jag startade dagen? Hör och häpna, med en stor kopp kaffe, haha! Alltid!
 
 
Sen var det såklart morgonfix och don med barnen. När stora var på fs och lilla somnat satte jag igång med slutförandet av lilla tvättrummet. Vill du se en tjuvkik:
 
 
Under tiden jag donade ringde en kär vän som jag pratar med allt för sällan. Hade så trevligt så jag målade fel och gjorde ett hål i väggen (på fel ställe!), men det var det värt! Haha! 😄
 
Nu sitter jag och laddar för att gå ut och hacka is med ett stort järnspett. Jag kan nämligen inte vänta på att naturen ska sköta det själv, måste hjälpa och skynda på det! Började lite igår, var så trött så jag skakade i armarna efteråt.. dagens träningspass, check!
 
 
Önskar dig en god dag!
Moen
2018-03-23 @ 12:53:37
URL: http://VictoriaMoen.com

Vacker du är vännen! 😀

Svar: 😘
BloggarLisa
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Bloggarlisa.blogg.se

Hej, välkommen till min blogg! Här kan du se och läsa om inredning, olika projekt hemma från vårt 20-tals hus, kläder jag designar och syr och massa andra skapande-projekt. Det blir lite inlägg om familjelivet, min vardag och såklart massa annat. Jag hoppas att min blogg ska inspirera och roa dig. Hoppas att du gillar det du ser och vill komma tillbaka!

RSS 2.0