Re-design

Hej, 

Dagens projekt blev att göra om makens gamla byxor till en snärtig kjol. En gammal kökshandduk fick vara med på ett hörn också!
 
Jag tycker att det är roligt, utmanande och miljövänligt att göra om gamla kläder till nya! Hållbart mode är för mig att designa nya kläder av gammalt material (återanvända), göra om, köpa secondhand och köpa kläder som håller över tid. Tro nu inte att jag aldrig "slös-handlar" eller köper "slit-och-släng", men jag blir mer medveten för var dag och försöker låta bli 😊
 
Tråkiga gamla byxor som inte användes.
 
Klippte av benen, sprättade upp grenen, sydde ihop fram och bak. Sen var dom väldigt stora så jag sydde in dem ganska mycket också. Därefter klippte jag till en kasserad kökshandduk och sydde på nertill. Superenkelt!

Och kjolen är klar. 
 
 
Du får hjärtligt gärna gilla om du gillar :)
 
Trevlig kväll!
 
bloggarlisa.blogg.se
JosefineViberg
2018-03-13 @ 19:13:14
URL: http://https://nouw.com/josefineviberg

Asså så snygg den blev du är ju så duktig 😍

Svar: Va kul att du tycker det, Tack! :)
BloggarLisa

Ursula
2018-03-14 @ 08:56:34
URL: http://nouw.com/ursulahallin

Så snygg! Älskar verkligen din kreativitet! ❤️

Svar: tack snälla du 😃
BloggarLisa
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Bloggarlisa.blogg.se

Hej, välkommen till min blogg! Här kan du se och läsa om inredning, olika projekt hemma från vårt 20-tals hus, kläder jag designar och syr och massa andra skapande-projekt. Det blir lite inlägg om familjelivet, min vardag och såklart massa annat. Jag hoppas att min blogg ska inspirera och roa dig. Hoppas att du gillar det du ser och vill komma tillbaka!

RSS 2.0