Snyggaste tröjan, handmade!

 
God måndag!
Hoppas helgen varit angenäm och att du är vansinnigt laddad med energi inför kommande vecka. Och är du inte fullt så käck så kanske du är lite som jag, sitter med en kopp kaffe, tittar ut på regnslasket och funderar på hur du ska lägga upp veckan. Det är nämligen precis vad jag gör. Jag vill ju gärna bjuda på bra inlägg, men tiden är knapp. Som det är just nu så försöker jag tillverka, styla, dokumentera och leverera blogginlägg på
1 1/2 timme per dag (det är då barnen sover /är på förskola). Övrig tid är jag med barnen och försöker hinna med sånt där nödvändigt vardagssyssel. Tro nu för tjyven inte att jag sitter och klagar, tycker att det är vansinnigt kul, men som sagt krävs lite planering! :) 
 
Måste passa på att visa upp tröjan jag har på mig lite extra. Stickad av min farmor för 15 år sedan, precis lika snygg idag som när jag fick den, hon var bäst! <3 Går inte att slå handmade (framför allt inte farmors)!!
 
 
Ha en bra måndag! 
 
bloggarlisa.blogg.se
mahira
2018-03-12 @ 11:22:48
URL: http://nouw.com/mahirahadzialic

Fin tröja! :)

Svar: Tack 😊
BloggarLisa

Emma
2018-03-12 @ 11:48:39
URL: http://nouw.com/Jagochminahj%C3%A4rtan

Fin bild

Svar: tack 😊
BloggarLisa

Emma - Mad Urban
2018-03-12 @ 12:12:31
URL: http://www.madurban.se

Ascool.😍 Har också koftor som min mormor gjort. Asså det är ju dem bästa!!

Svar: Ja, tveklöst! 👍😃👌
BloggarLisa
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Bloggarlisa.blogg.se

Hej, välkommen till min blogg! Här kan du se och läsa om inredning, olika projekt hemma från vårt 20-tals hus, kläder jag designar och syr och massa andra skapande-projekt. Du kommer kunna följa min resa mot målet: Sthlm Marathon 2020. Det blir lite inlägg om familjelivet, min vardag och massa annat. Jag hoppas att min blogg ska inspirera och roa dig. Hoppas att du gillar det du ser och vill komma tillbaka!

RSS 2.0